Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Postat de sufletista in Mancaruri de legume
24 Apr 2015 | 2704 vizualizari
Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 legatura leurda
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia de ardei
  • 200 g gusa
  • Aluat
  • 300 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 1/3 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 150 ml apa
  • In plus
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Taiem gusa felii si o prajim putin, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam leurda lasam sa se caleasca 1 minut, adaugam 1 cana apa si pasta de tomate.

Amestecam bine adaugam ciupercile (spalate si tocate) condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce scade apa.

Intre timp ne pregatim de aluat-intr-un bol adaugam faina, sarea, drojdia si amestecam, adaugam uleiul si treptat apa pana rezulta un aluat nelipicios.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire mai mare ca tava pe care o vom folosi,

Intr-un pahar amestecam cele 2 linguri de apa cu faina si ungem vasul pe exterior, adaugam mancarica in tava. Adaugam foaia si presam pe exterior.

Ungem cu ou si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci sub capac de paine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancarica de pui sub capac de paine

Postat de Sim0naWorld

Mancarica de pui sub capac de paine

Intr-un vas de ceramica, in putin ulei am calit cateii de usturoi zdrobiti usor cu lama cutitului. Cand si-au lasat aroma, dar fara a se arde, i-am scos si am adaugat pulpele de pui spalate si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2015, 20:23
Super buna
la 24.04.2015, 20:25
Fataaaaaaa dragaaaaaa aduci niste retete de cad pe spate,bravo
la 24.04.2015, 20:25
ce bine arata
la 24.04.2015, 20:28
Foarte faina reteta! Se serveste cu capacul in loc de paine
la 24.04.2015, 20:29
Ce minunatie!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking