Mancarica de coada de porc cu sos de rosii

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
23 Ian 2021 | 2608 vizualizari
Mancarica de coada de porc cu sos de rosii

Cautam burta si am vazut coada de porc la macelar.
N-am mai mancat de mult timp, a iesit tare buna. https://www.blogulluicatalina.com/2021/01/mancarica-de-coada-de-porc-cu-rosii.html

Ingrediente

  • 400-500 gr de coada de porc
  • 300 gr de sos de rosii de casa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • cimbru uscat, dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Fierbeti coada de porc 2 minute in apa cu sare si aruncati apa. Puneti-o din nou la fiert in apa cu sare, cimbru uscat si foaie de dafin .  Am pus 1/2 ceapa si un morcov intreg curatat. Curatati de spuma in mod regulat daca o fierbeti la oala normala  - timp de  ora jumatate. Am fiert 50 de minute la oala minune - lasati 40 de minute caci era un pic prea fiarta. Scoateti coada fiarta, taiati-o bucati si puneti-o la prajit in ulei. Adaugati 1/2 ceapa tocata si usturoiul tocat. Sotati 5 minute impreuna. Varsati deasupra sosul de rosii, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat (puteti pune si morcovul fiert taiat rondele). Am adaugat 10 cl de zeama/supa fierbinte de pui si am lasat sa fiarba la foc mic 15-20 minute.
Serviti cu orez sau cu salata de varza marinata ca mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de coada de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de merisor67

Perisoare in sos de usturoi verde

Pentru perisoare, amestecam carnea cu ceapa trecuta prin masina de tocat, patrunjelul tocat marunt, condimentele, orezul si ouale, omogenizam bine compozitia si incepem sa formam perisoarele de...

Citeste continuarea

Placinta cu carne pentru Halloween

Postat de AlexTeacher

Placinta cu carne pentru Halloween

Incepe cu aluatul. Adauga 260 g de faina in bolul unui robot de bucatarie si pastreaza 100 g pentru mai tarziu. Peste faina pune sarea si zaharul. Asaza atasamentul de framantat si amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2021, 12:34
la 23.01.2021, 13:04
la 23.01.2021, 14:45
la 23.01.2021, 14:50
aici am ce roade
la 23.01.2021, 15:56

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking