Mancarica de fasole galbena cu pui

Postat de Oana in Pui
26 Mai 2009 | 52616 vizualizari

Este o mancare perfecta pentru cei mici si nu numai! Foarte usoara si gustoasa!

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 26.05.2009, 21:39
oana daca tia mai ramas vin si eu in vizitaarata super, azi am fost prin piata si am vazut pastai si am poftit la ele
la 26.05.2009, 22:42
deci au aparut!! musai fac, urmatoarea mancarica, si Mufarinului ii place tare!
la 26.05.2009, 23:26
Mai e Lumi Piticii au papat, mai mult Stef decat Vlad . Abia astept sa-mi fac o tura doar cu usturoi, pentru mine
la 28.05.2009, 13:59
mda...tocmai am luat un kil de fasole galbena, ceapa verde, etc...si vroiam sa fac o mancarica. Pacat ca pui faina, e destul de gros sosul daca-l bagi un pic la cuptor, vreo 20 min sa se patrunda gusturile. Nu mai pune faina in sosuri daca servesti la aia mici, chiar daca imi vei reprosa ca nu e faina calita.
Si parca tot as face si un pic salata cu usturoi...
Mersi de reteta, n-am mai facut de mult si vroiam sa ma inspir.
la 29.05.2009, 07:16
Ce sa-i fac... cum am vazut-o, am si vizualizat o mamaliguta si o portie cu usturoi !!!
la 29.05.2009, 11:49
Adi, de obicei nu pun faina in sosuri, dar acum era prea zemoasa, iar o lingura de faina nu are nimic Dany ce tare esti cu mamaliguta!
la 30.05.2009, 21:45
Adi, cum mesteresti salata de usturoi?
la 30.05.2009, 22:23
Eu am fost azi in piata si am vazut fasole pastai.Tare m-am bucurat,ca-mi plac...
Dar se pare ca mai tare imi plac capunile si ciresele...cat am stat la rand am uitat de pastai.
Poate data viitoare!
Moaaamaaa...ce pofta mi-ai facut!
la 30.05.2009, 23:12
Miha, maine ma duc si eu la piata, iar!! si nu o sa uit nici de capsuni, nici de cirese, nici de pastai
la 31.05.2009, 09:00
Pt. Bucataras: simpla si buna:
500 gr fasole galbena (sau verde)
-taiata in bucatele cat un deget
3 linguri ulei (de masline virgin sau floarea soarelui)
1 lingura otet alb
sare/piper dupa gust
o legatura medie de marar (sau patrunjel, dar una sau alta, nu impreuna :P)
4 catei de usturoi pisati
* Fierbi fasolea bine, o gusti sa vezi daca e fiarta (textura sa fie moale dar sa n-o fierbi pana cand se desface)
* Dupa ce a fiert o lasi 2 min in apa, timp in care prepari "dressingul" de salata, uleiul/otetul/usturoiul/mararul/sare/piper.
* Pui fasolea la scurs 1 min (nu mai mult)
* Amesteti fasolea intr-un castron cu dressingul si lasi la racit (daca poti sa astepti :P)
Eu de obicei fac un dressing mai semnificativ, eventual mai pun si un pic de apa, imi place zeama aia de usturoi cu gust de fasole
Altii pun maioneza, etc, mie-mi place simpla. E usoara, delicioasa, poti s-o consumi ca salata cu alte mancaruri sau ca atare.
la 31.05.2009, 11:21
Ah, da, stiu, este excelenta. Vezi ca am si pus reteta ta, dar daca o scrii ti promit s-o sterg.

Credeam ca mesteresti o salata de usturoi pe care s-o maninci la mincarica de fasole pastai
la 31.05.2009, 20:34
Asta am eu maine in plan! e preferata mea cu mult usturoi si marar Exact la fel fac si eu, ca Adi
la 21.04.2012, 00:10
Foarte bunicica

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking