Mancarica de fasole galbena cu pui

Postat de Oana in Pui
26 Mai 2009 | 52561 vizualizari
Mancarica de fasole galbena cu pui

Este o mancare perfecta pentru cei mici si nu numai! Foarte usoara si gustoasa!

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 500 g fasole lata, galbena
  • cateva cepe verzi, mai mari
  • cateva fire de usturoi verde
  • un ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • 1 lingura cu faina
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar proaspat

Mod de preparare

Carnea de pui se taie cubulete, se spala si se da intr-un clocot. Se arunca apa si se limpezeste carnea cu apa rece.

Ceapa si usturoiul se toaca in rondele fine, iar ardeiul gras cubulete. Fasolea se spala, se rup coditele si apoi se taie bucati cam de un deget :)

Carnea se inabuseste cu ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga un pahar cu apa. Se lasa sa fiarba putin, se adauga ardeiul gras si fasolea, se condimenteaza dupa gust. Cand legumele sunt fierte se adauga rosiile in bulion, mixate cu o lingura de faina. Se adauga rosiile, amestecand sa nu se formeze cocoloase.

Se mai lasa 10 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

La sfarsit se presara mararul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de pui cu fasole galbena

Postat de Irina

Mancare de pui cu fasole galbena

Am taiat cubulete pieptul de pui si l-am pus intr-o craticoara cu ulei incins.  Am adaugat ceapa tocata marunt, am adaugat putina apa si am lasat la inabusit. Am curatat fasolea galbena...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2009, 21:39
oana daca tia mai ramas vin si eu in vizitaarata super, azi am fost prin piata si am vazut pastai si am poftit la ele
la 26.05.2009, 22:42
deci au aparut!! musai fac, urmatoarea mancarica, si Mufarinului ii place tare!
la 26.05.2009, 23:26
Mai e Lumi Piticii au papat, mai mult Stef decat Vlad . Abia astept sa-mi fac o tura doar cu usturoi, pentru mine
la 28.05.2009, 13:59
mda...tocmai am luat un kil de fasole galbena, ceapa verde, etc...si vroiam sa fac o mancarica. Pacat ca pui faina, e destul de gros sosul daca-l bagi un pic la cuptor, vreo 20 min sa se patrunda gusturile. Nu mai pune faina in sosuri daca servesti la aia mici, chiar daca imi vei reprosa ca nu e faina calita.
Si parca tot as face si un pic salata cu usturoi...
Mersi de reteta, n-am mai facut de mult si vroiam sa ma inspir.
la 29.05.2009, 07:16
Ce sa-i fac... cum am vazut-o, am si vizualizat o mamaliguta si o portie cu usturoi !!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking