Mancarica de legume

Postat de gurita_ta2005 in Mancaruri de legume
27 Iun 2012 | 4482 vizualizari
Mancarica de legume

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 mana de fasole pastai galbena
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa alba mare
  • vin rosu
  • 2 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • boia dulce,vegeta,piper alb,patrunjel uscat maruntit
  • 1 legatura de marar
  • 1/2 cutie mascarpone

Mod de preparare

Cartofii se taie cubulete, dovlecelul se curata de coaja si de seminte si se taie la fel ca si cartofii. Morcovii si usturoiul se taie feliute. Ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu morcovii la calit in ulei de masline. Se adauga si usturoiul si se pun condimentele, dupa 5-8 minute se stinge cu 1 ceasca de vin rosu. Se adauga cartofii si dovlecelul, se amesteca bine dupa care se adauga apa cat sa acopere tot. Se lasa la fiert la foc potrivit, cand a scazut apa se pune din nou apa nu foarte multa, se adauga si cele doua linguri de bulion si se adauga mascarponele, se amesteca bine si se adauga si mararul tocat marunt. Se lasa cat sa mai scade putin apa si se serveste cald, ca si garnitura sau pur si simplu ca o tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Postat de oanapl

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Speli carnea, o fasonezi, o tai cubulețe și o pui la fiert în apă cu sare. Speli bine cartofii și îi pui la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. Toci ceapa...

Citeste continuarea

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Postat de oanapl

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Pieptul de pui tăiat cubulețe se prăjește pe toate părțile în uleiul de măsline încins. Se spală și se curăță legumele.Se taie pe rând legumele: ceapa se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2012, 18:17
BUUUUN
la 27.06.2012, 18:21
multumesC
la 27.06.2012, 18:22
buna
la 27.06.2012, 18:35
la 27.06.2012, 19:31

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking