Mancarica de linte

Postat de anaiordan in Mancaruri cu carne
23 Oct 2009 | 16351 vizualizari

Iata cateva informatii de pe Wikipedia: Lintea este catalogată ca aliment de grad nutriţional A datorită conţinutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor şi proteină şi conţinutului extrem de scăzut de grăsimi. Lintea nu conţine colesterol şi aduce un aport caloric de cca 110-160 kcal/100g, în funcţie de varietatea preparată şi modul de preparare. Lintea este o plantă originară din Orientul Apropiat şi a fost una dintre primele plante cultivate de om pentru a fi utilizată în alimentaţie, incă din Neolitic. În prezent, lintea este utilizată extensiv la scară globală, fiind preferată de populaţia asiatică şi mediteraneană, precum şi de către vegetarieni. Si cum eu sunt in Grecia...al ei genul asta de alimente se gaseste peste tot, il onsuma foarte mult..reunosc imi place si mie dar nu la fel de mult ca grecilor.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 25.10.2009, 10:22
bun bun lentejasul
la 28.10.2009, 14:45
Cred ca te **** pe tine daca bagi in tine atata linte
la 28.10.2009, 19:01
inseamna ca ai patit-o de te lauzi asa de mult...
la 28.10.2009, 20:14
@lintaru&fasolaru : nu vrei te rog sa canti pe la alte mese ?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking