Mancarica de linte cu ciolan

Postat de simona72 in Porc
30 Mar 2014 | 8315 vizualizari

Datorită timpului de fierbere redus, lintea este o excelentă alternativă la fasole. Lintea este catalogată ca aliment de grad nutrițional A datorită conținutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor și proteină și conținutului extrem de scăzut de grăsimi. Lintea nu conține colesterol și aduce un aport caloric de cca 110-160 kcal/100g, în funcție de varietatea preparată și modul de preparare....poate afland toate astea nu o mai ocoliti...Inspiratie mi-a fost bucataria turceasaca, doar ca ei in nici un caz nu ar fi facut mancarea de linte cu carne de porc ci cu vita sau pui.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 30.03.2014, 11:58
la 30.03.2014, 13:21
Ohhhh la la!
la 30.03.2014, 14:39


la 30.03.2014, 15:38
foarte gustoasa
la 30.03.2014, 16:29
in sfarsit, am spart si eu gheata cu lintea ) si imi place tare mult!
la 30.03.2014, 18:02
la 31.03.2014, 06:04
arata super ,trebuie sa fie tare bun
la 31.03.2014, 08:38
Arata senzational!
la 31.03.2014, 15:53
ce buna este lintea , imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking