Mancarica de sfecla rosie
Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri 5 Sep 2010 | 8012 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 05.09.2010, 23:40
prima , sunt mare amatoare de sfecla rosie , trebuie sa incec reteta
la 06.09.2010, 00:22
si eu a doua ,vreau si eu corinuta mai poti ,cum stai cu raceala ca eu rau de totsuper retata ta am venit la masa
la 06.09.2010, 19:03
Miha, eu nu-s asa amatoare de sfecla, dar am mancat ieri de doua oricred ca asta spune ceva!
la 06.09.2010, 19:05
Nadina, bine ai venit!Nici eu nu stau bine, ba parca din ce in ce mai rau....bag la paracetamol si ceai ......
la 06.09.2010, 19:20
si eu vreau
la 06.09.2010, 19:26
Mena, cu mare placere, te servesc!
la 07.09.2010, 00:01
Si eu vreau sfecla
la 07.09.2010, 12:59
Lalype unde-ai umblat iubita? nu te-am mai vazut demult
la 07.09.2010, 13:01
sfecla rosie....! yammy ...o prefer in general cruda ..dar am inceput sa o si gatesc iar gustul nu mi se pare deloc rau ...mancarica ta imi face cu ochiul...!
la 07.09.2010, 13:14
n-am mancat niciodata mancarica... imi place coapta si facuta salata... e de facut, ca-i sanatoasa...
la 07.09.2010, 21:34
Nici eu nu am pregatit niciodata sfecla asa, dar sigur am sa incerc ! Imi place!
la 08.09.2010, 00:39
IonelaIonixJuliemultumesc! Sa stiti ca-i foarte buna, imi pare rau ca nu am facut o poza si dupa ce am amestecat sfecla cu sosul care s-a colorat in roz, e super de efect!
COMENTEAZA