Mandu

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
9 Dec 2012 | 12411 vizualizari

Una dintre cele mai migaloase retete pe care le-am facut este cea pe care v-o arat astazi si in mod normal, ar trebui sa fie foarte usor de executat,dar din pacate,la noi inca nu se comercializeaza foitele de wonton. Dar sa lasam la o parte lipsurile si sa va spun ce sunt aceste mandu. Sunt niste galustele,care au pe dinafara aluat si o umplutura cu carne tocata si alte ingrediente specifice bucatariei coreene. Exista si varianta japoneza care se numeste gyoza si ca mult mai sigur sunt intalnite si in celelalte tari asiatice. Sunt foarte asemanatoare cu pierogi,desi gustul este cu totul altul. Fiind o reteta pe care nu prea am vazut-o la noi si care e mai usor de vazut decat de explicat,va voi pune poze pas cu pas din timpul prepararii. De fapt ,nu e chiar asa de greu,doar ca e de durata. M-au ajutat si minichefistele mele:)

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 09.12.2012, 21:11
Simo,rau nu cred ca le face
la 09.12.2012, 21:52
la 09.12.2012, 22:07
ce reteta ,vreauuu
la 09.12.2012, 22:29
buneeeeeeee
la 09.12.2012, 23:00
la 10.12.2012, 03:21
ce bun trebuie sa fie!
la 10.12.2012, 08:00
buneeeeeeee
la 10.12.2012, 10:54
vreau si eu
la 10.12.2012, 14:53
la 14.12.2012, 08:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking