Manti

Postat de Anastasia in Mancaruri cu carne
10 Feb 2010 | 11171 vizualizari

Manti - un fel de mâncare tradiţională de carne, din Asia Centrală, cunoscut sub alte nume ca în China (Baozi) şi Pakistan, alcătuit din carne tocată mărunt în aluat subţire, aburita în cratita pentru manti .

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 10.02.2010, 21:25
la 11.02.2010, 14:24
bun...seamana cu pilimeni.....doar ca sunt altfel ""prinse""si se fierb la abur...am sa incerc sis eu asa
la 12.01.2011, 10:39
Ce interesant
la 15.04.2012, 23:46
la 12.10.2013, 15:09
fffff bune

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking