Marang Dessert

Postat de Urlike_Mary993 in Prajituri
14 Apr 2014 | 3499 vizualizari

Am luat reteta de la o prietena suedeza iar ea,o luase la randul ei dintr/o revista in urma cu cateva luni..Vi/l recomand desertul sa/l incercati..reteta e dublata in cantitati asta pentru ca ieri ne/a apucat o pofta mare de dulciuri.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 14.04.2014, 19:33
la 14.04.2014, 20:15
La ingrediente ai scris galbenusuri, iar la preparare spui de albusuri. Cum e corect?

Marang e denumirea corecta sau Mereng (bezea)?

la 14.04.2014, 20:46
la 15.04.2014, 09:13
albusuri.Eu stiu de marang si ultimul #a#,are 2 puncte deasupra si se pronunta #e#dar nu imi merge la tastatura!Si da,cred ca e bezea pe Romana.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking