Ingrediente
- 500 gr mazare
- 200 g carnați vegetali afumați de la AIVIA
- 1 ceapa medie
- 2 morcovi mici
- 1/2 ardei kapia
- 250 gr rosii in suc propriu
- 1 lingura pasta de tomate
- ulei, marar verde, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Scoatem cărnații din punga de plastic și îi tăiem rondele. Într-o cratițâ încingem uleiul și rumenim ușor bucatile de cârnat. Îi lasăm deoparte...
În altă cratiță calim ceapa până își schimbă culoarea. Adaugam apoi morcovul și ardeiul. Acoperim toate ingredientele cu apă, condimentăm cu putina sare și piper. Cînd legumele sunt gata adaugăm mazărea si boiaua dulce. Dacă a scăzut foarte mult apa mai adăugăm niște apă fierbinte. Roșiile le dăm prin blender și le adăugăm împreună cu pasta de tomate, după ce mazărea a dat în câteva clocote. Mai lăsăm 2 minute apoi adăugăm cârnații. După încă 2 minute tragem cratița deoparte și adăugăm verdeața.
Să aveți poftă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare Cu Carnati Vegetali" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|