Meatloaf

Postat de RuxyRux in Curcan
25 Oct 2013 | 8720 vizualizari

Cunoscuta sub numele de friptura de carne tocata, sau carne tocata in forma de paine, cu origine europeana undeva in secolul 5, mentionata si in faimosul Apicius( colectie romana de retete de bucate), este extrem de versatila fiind adoptata de diferite regiuni ale globului ca mancare locala desigur in variante desprinse din reteta de la inceputuri. Se poate prepara din diferite tipuri de carne; de pasare, vita, porc, miel, in amestec cu oua, pesmet si diferite condimente, poate fi umpluta cu oua, branza, ciuperci si diverse vegetale. Eu am ales o varianta usor de preparat si extrem de gustoasa :), reteta nu-mi apartine, este primita de la o buna si draga prietena de suflet, Mihaela...iti multumesc, a iesit magnifica :) Probati va rog si nu veti regreta! :)

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 25.10.2013, 16:41
bun bun
la 25.10.2013, 16:45
bun
la 25.10.2013, 16:46
super
la 25.10.2013, 16:47
la 25.10.2013, 16:52
Bun
la 25.10.2013, 16:54
la 25.10.2013, 16:58
la 25.10.2013, 17:37
imi place mult, sper sa o pot presta curand deocamdata, m-am aprovizionat sa fac borsul de sfecla )
la 25.10.2013, 17:50
la 25.10.2013, 17:56
la 25.10.2013, 18:03
Am salvat-o la favorite!
la 25.10.2013, 18:14
la 25.10.2013, 18:20
Tare buna!!
la 25.10.2013, 19:53
buna trebuie sa fie!
la 25.10.2013, 20:01
o sa fac si io, chiar am carne tocata dezghetata
arata super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking