Ingrediente
- 1 kg medalioane de stiuca
- faina alba
- sare
- ulei de prajit
- 2x125 gr orez prefiert
- 10 cm praz verde
- 1 cutie mica ciuperci in saramura
- 50 gr ulei
- 100 gr Camembert
- 100 gr smantana
- sare
- piper
- patrunjel verde
- ardei iute
Mod de preparare
Orezul se fierbe in apa cu sare respectand instructiunile de pe cutie .Scurgeti de apa .
Inelele de peste se sareaza , se dau prin faina alba si se prajesc pe ambele parti in ulei incins . Se scot pe servetel de hartie care absoarbe surplusul de ulei .
Prazul se taie in doua si se feliaza . se prajeste usor in ulei , se aduga ciupercile[ scurse de saramura ] , branza Camembert rupta bucati si smantana .
Se amesteca sosul pana branza se omogenizeaza in compozitie .Sarati. Piparati .
Serviti medalionul de stiuca pe pat de orez cu sos de ciuperci . Decorati cu patrunjel verde si ardei iute rosu .
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de stiuca cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
|