Melc cu loboda si branzeturi
Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri 15 Mai 2015 | 2950 vizualizari
Daca aveti posibilitatea sa va procurati zer din lapte de capra de la micii producatori care fac branzeturi eu zic sa pastrati bine aceasta legatura. Medicina moderna ne confirma ca zerul este un adevarat "elixir al tineretii". Are o gramada de proprietati benefice asupra organismului, este bogat in proteine, iar altii ne spun ca "Un singur pahar cu zer pe zi ajuta tranzitul intestinal, fereste de infectii, elimina toxinele si intinereste".
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 15.05.2015, 15:45
Melc,melc cotobelc....
la 15.05.2015, 15:54
Ce bun! N-am făcut de mult!
la 15.05.2015, 16:10
ce buni sunt
la 15.05.2015, 16:11
bunnnnnn
la 15.05.2015, 16:20
Multumesc pt aprecieri!
la 15.05.2015, 16:36
bun bun
la 15.05.2015, 16:53
astia-s super!
la 15.05.2015, 18:41
Vaaaaaaaaaiiiii,voi ma omorati incet
la 15.05.2015, 19:28
arata foarte bine melcisorul asta
la 15.05.2015, 19:30
Ce bunatate a iesit!
la 15.05.2015, 20:04
ce deliciu... cu zer de capra - reteta autentica
la 15.05.2015, 20:54
Aspectos!
la 16.05.2015, 05:26
Perfect
COMENTEAZA