Ingrediente
- 1 foaie de aluat pentru foietaj
- 200 g cascaval Sofia
- 1 rosie mica
- 4 felii sunca de pui
- frunzulite proaspete de busuioc
- 1 galbenus de ou pentru uns
Mod de preparare
Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete.
Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am taiat-o cubulete, am pregatit alaturi busuiocul, sunca si galbenusul de ou.
Am intins foaia de aluat si am presarat peste ea cascaval ras din belsug, sa o acopere bine.
Deasupra am pus cubuletele de rosii, frunzulitele de busuioc si le-am acoperit cu feliile de sunca.
Am rulat foaia cu grija, dupa care am taiat felii de 2 cm latime, pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am uns melcii cu galbenus de ou si i-am pus in cuptorul deja incins la 200 grade, cam 25 minute. I-am lasat pana s-au rumenit frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|