Melcisori cu nuca si gem de macese

Postat de diaconta in Dulciuri
7 Mai 2016 | 5822 vizualizari

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe, iar pentru umplutură am preferat gemul de măceşe şi nuca măcinată. Pentru a completa gustul, am  adăugat o glazură acrişoară de lămâie. Foarte mult îmi place cum se lucrează aluatul  acesta, ca să nu mai spun de culoarea superbă pe care a avut-o datorită ouălor de ţară, primite de la verişoara mea.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 11.05.2016, 06:40
super! Ce-ar merge unul acum, la cafea....
la 11.05.2016, 10:16
ce frumosi sunt , si ce gust trebuie sa aiba cu gem,ul ala de macese

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking