Melcisori cu nuca si gem de macese
Postat de diaconta in Dulciuri 7 Mai 2016 | 5846 vizualizari
Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe, iar pentru umplutură am preferat gemul de măceşe şi nuca măcinată.
Pentru a completa gustul, am adăugat o glazură acrişoară de lămâie.
Foarte mult îmi place cum se lucrează aluatul acesta, ca să nu mai spun de culoarea superbă pe care a avut-o datorită ouălor de ţară, primite de la verişoara mea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 07.05.2016, 22:00
Ce bine arata...o sa stiu unde sa ma uit cand o sa vreau sa fac!
la 07.05.2016, 22:03
Vreau si eu gem de macese, imi place sa-l mananc ''dezgolit''...
la 07.05.2016, 22:08
Cleme,tare mult imi place si mie.
Cred ca trebuie sa facem mai mult la toamna
la 07.05.2016, 22:12
Din asta n-am facut stiu ca e mai migalos....
la 07.05.2016, 22:18
Minunati!
la 07.05.2016, 22:19
Cleme, aduc eu gem de măceșe, la întâlneală, că mai am productie din 2014 și arată tare bine
la 07.05.2016, 22:20
Cleme,noi cumparam pasta de macese si doar o fierbem cu zahar.E si pacat sa nu facem
la 07.05.2016, 22:24
buni buni
la 07.05.2016, 22:37
Ce-mi place pasta de măcese!Bună combinație!
la 07.05.2016, 22:39
Pai merci, asa vreau si eu....
la 07.05.2016, 22:43
Pai cum sa facem Cleme?
Ti-as face sa-ti aduc la intalnire dar e prea devreme.Doar in septembrie,octombrie are
la 07.05.2016, 22:44
Buni,au fost grozavi cu gustul acela acrisor si de la gem si de la glazura de lamaie
la 07.05.2016, 22:54
Ce bunătate!
la 07.05.2016, 22:57
bun bun
la 07.05.2016, 23:01
Ce bunatateeee!!!!
COMENTEAZA