Mere umplute cu carne de vitel
Postat de miha in Vita 17 Apr 2010 | 3932 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (74)
la 17.04.2010, 11:40
prea multe mircea ca ai inceput sa ai halucinatii,vezi reni pe langa bloc
la 17.04.2010, 11:43
sunt mai multi ? ... se skimba treaba atunci
la 17.04.2010, 11:45
la 17.04.2010, 11:47
eu mi-am calculat merele cam in functie de 1 ren ... daca asunt mai multi reni cred ca o sa trebuiasca sa umplu merele cu reni
la 17.04.2010, 11:48
m-ai inebunit si pe mine,eu deja vad mai multi
la 17.04.2010, 11:50
da ... incepi si tu sa crezi ca exista un ren numit Marin ?
la 17.04.2010, 11:56
mai putin si incep sa zburde renii pe pagina la bucataras.ro
la 17.04.2010, 11:57
Gusti adu aici si un psihiatru ca avem nevoie,nu numai de nutri
la 17.04.2010, 11:59
renul Marin e ok cu capul .... noi restul poate avem nevoie de psi..
la 17.04.2010, 12:06
bravo miha minunat...si foarte gustoase le voi face si eu.
a mancat zmeurel?
la 17.04.2010, 12:08
pt tine mircea,nu pt ren
la 17.04.2010, 16:38
Mmm, mai ce bine arata Cred ca sunt tare bune
la 17.04.2010, 19:33
Cred ca sunt foarte delicioase,am facut carne de curcan cu fructe,sau peste cu fructe,dar in mar sa pun carnita nu am facut.O reteta super interesanta,merita testata.5 furculite verzi de la mine.Felicitari.
la 21.04.2010, 14:50
Ce bine arata. Interesanta combinatie
COMENTEAZA