Mere umplute cu carne de vitel
Postat de miha in Vita 17 Apr 2010 | 3956 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (74)
la 17.04.2010, 11:31
"renii obisnuiesc sa traiasca in mare "
la 17.04.2010, 11:32
ce sistem solid de valori ai,nu il pot darama
la 17.04.2010, 11:32
l-ai botezat? frumos nume Marin, romanesc 100%
la 17.04.2010, 11:32
@bucataras : mai consuma si tu un crenwurst minune
la 17.04.2010, 11:33
iau, iau ... cu mustar
la 17.04.2010, 11:33
breeee ... eu i-am zis ghitza .... e mariiiiiiiiiiin
la 17.04.2010, 11:34
dar cafeaua aia?eu de o ora vreau sa beau,dar nu ma lasa mircea,cica mai bine iau frontin
la 17.04.2010, 11:35
deci...ce-am inteles eu... Mircea vrea sa gateasca azi un ren, pe nume Marin, si nu stie daca sa-l umple cu mere sau invers, sa umple merele cu renul Marinica. Are ca variante de rezerva 5 retete de peste pentru o delicioasa mincare cu carne de ren
la 17.04.2010, 11:36
alambicat sefu'.alambicat rau)))
la 17.04.2010, 11:36
rad cu lacrimi,bine ca nu ma vede nimeni deci avem un ghita marin,bine ca nu e puscas marin
la 17.04.2010, 11:36
+ renul Marin cu alura subacvatica traieste in jurul blocului lui Mircea si-i dau tircoale pasaricile (zice Miha)
la 17.04.2010, 11:36
@ela : frontinul se ia cu cafea
la 17.04.2010, 11:37
gusti am sa mor aici de ras,o sa ma aveti pe constiinta
la 17.04.2010, 11:38
mircea asa bei tu cafeaua,de aia stiai de medicamentele astea?le iei de mult?
la 17.04.2010, 11:39
nu le iau de mult ... dar iau multe
COMENTEAZA