Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor

Postat de mihaelar63 in Peste
24 Noi 2018 | 1819 vizualizari

  Merluciusul este un peste care se regasea in meniul restaurantelor in epoca comunista. Era obligatoriu sa pui chiar in meniul nuntilor. Sloganul era ,,Nicio masa fara peste ". Este un peste chiar bun, cu gust placut, fara oase, are doar sira spinarii. De aceasta data l-am marinat in bere neagra si l-am preparat la cuptor in crusta de malai.  

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 24.11.2018, 21:56
bun bun
la 24.11.2018, 22:09
Bun!
la 24.11.2018, 22:21
Noi am mâncat astăzi crap prăjit (în mălai, evident) cu mujdei și mămăliguță... Așa îmi place...
la 24.11.2018, 22:56
la 24.11.2018, 23:02
bunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
la 25.11.2018, 07:33
imi place!
la 25.11.2018, 09:41
la 25.11.2018, 09:54
Woaw .... ce bine suna!
la 25.11.2018, 12:19
Bun!
la 26.11.2018, 10:36
la 26.11.2018, 16:23
E cam alb dupa ce a stat in bere neagra, sigur nu a fost berea blonda ?
la 26.11.2018, 20:53
Minunat! Chiar îl pun la favorite și de preparat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking