Merlucius in crusta si turtite de malai

Postat de mihaelar63 in Peste
6 Apr 2020 | 1699 vizualizari

Imi place merluciusul pentru ca eram obisnuita cu el in tinerete. Era singurul peste de apa sarata ce se gasea cu usurinta in magazine. Are o carne ferma si avantajul de a fi fara oase, doar cu sira spinarii. Cu putina grija poti sa-l dezosezi facil. Mi-a ramas malai umezit de la impanarea pestelui. I-am gasit repede intrebuintare preparand si cateva turtite care au completat meniul in mod inedit.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 06.04.2020, 20:09
Pfff, n-am mai mâncat de mult merlucius!
la 06.04.2020, 20:11
la 06.04.2020, 20:18
Ce culori îmbietoare în farfurie...!
la 06.04.2020, 20:27
Vreau un pic mai rumenit, se poate ?
la 06.04.2020, 20:34
la 06.04.2020, 20:48
Bun!
la 06.04.2020, 20:51
Pentru doritoare de rumeneala se aplica suplimentar reteta Laurei
la 06.04.2020, 21:15
Bunn
la 06.04.2020, 21:18
la 06.04.2020, 21:35
la 06.04.2020, 22:01
Ce bun!
la 06.04.2020, 22:59
la 07.04.2020, 04:14
la 07.04.2020, 18:09
la 08.04.2020, 02:37
apetisant

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking