Ingrediente
- 2 clătite simple cu spanac
- 2 clătite cu spanac, umplute cu cremă de brânză
- 2 ouă
- ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- Pentru servit:
- 4 felii de pâine toast, prăjite
- feliuțe de roșii
Mod de preparare
Se fac clătitele cu spanac și se umplu cu cremă de brânză, după rețeta:
https://www.bucataras.ro/retete/clatite-aperitiv-cu-spanac-umplute-cu-crema-de-branza-92377.html
Se înfierbântă uleiul de floarea soarelui în tigaie și se prăjesc două ouă ochiuri, cu grijă ca să nu se întărească gălbenușurile.
Se prăjesc patru felii de pâine toast.
Se spală roșiile și se feliază.
Se pune câte o clătită simplă pe fiecare farfurie și în mijloc, ochiurile calde, imediat ce s-au făcut.
Se împăturesc clătitele în jurul ochiurilor, se adaugă pe farfurie câte o clătită cu spanac umplută cu cremă de brânză și feliuțe de roșii.
Micul dejun se servește cald, cu pâine prăjită.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald, cu ochiuri in clatite cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|