Mic dejun cald, cu ochiuri in clatite cu spanac

Postat de RODIMUR in Mancare copii
16 Feb 2020 | 4160 vizualizari
Mic dejun cald, cu ochiuri in clatite cu spanac

Dacă tot am fost încântată de clătitele cu spanac și mi s-a părut că sunt bune și simple, nu neapărat umplute, m-am gândit la un mic dejun cald: ochiuri în aceste clătite minunate. Iar alături am pus și o clătită umplută cu cremă de brânză. Îmi amintesc că am văzut cândva o imagine cu un astfel de mic dejun și de atunci mi-am tot propus să pun în aplicare această idee simplă și grozavă. A fost un mic dejun tare aspectuos, gustos și sățios... Am pregătit două porții de mic dejun cald.

Ingrediente

  • 2 clătite simple cu spanac
  • 2 clătite cu spanac, umplute cu cremă de brânză
  • 2 ouă
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • Pentru servit:
  • 4 felii de pâine toast, prăjite
  • feliuțe de roșii

Mod de preparare

Se fac clătitele cu spanac și se umplu cu cremă de brânză, după rețeta: 

https://www.bucataras.ro/retete/clatite-aperitiv-cu-spanac-umplute-cu-crema-de-branza-92377.html

Se înfierbântă uleiul de floarea soarelui în tigaie și se prăjesc două ouă ochiuri, cu grijă ca să nu se întărească gălbenușurile.

Se prăjesc patru felii de pâine toast.

Se spală roșiile și se feliază.

Se pune câte o clătită simplă pe fiecare farfurie și în mijloc, ochiurile calde, imediat ce s-au făcut.

Se împăturesc clătitele în jurul ochiurilor, se adaugă pe farfurie câte o clătită cu spanac umplută cu cremă de brânză și feliuțe de roșii. 

Micul dejun se servește cald, cu pâine prăjită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald, cu ochiuri in clatite cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mere coapte la Slow Cooker

Postat de mitinita

Mere coapte la Slow Cooker

Intr-un bol amestecam zaharul, nucile, stafide si ghimbirul. Merele se spala, se taie partea de sus si se scoate casa semintelor cu o lingurita. Acest loc se umple cu amestecul de stafide....

Citeste continuarea

Caş la cuptor

Postat de Lia1

Caş la cuptor

1. Din timp, pui casul la scurs daca mai pastreaza zer. 2. Preancalzesti cuptorul la 180 grade. 3. Sfarami casul. 4. Ungi cu untul o oala/cratita ceramica (de pamant). Asezi tot casul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2020, 01:07
Ce frumos !!! Verdele imi bucura ochiul si stiu ca ma energizeaza !!!
la 17.02.2020, 07:43
Ai dreptate, Mihaela! Și pe mine m-a ”energizat” și entuziasmat rețeta aceasta și aceea de clătite cu spanac, numai privindu-le, mai întâi...
la 17.02.2020, 08:05
la 17.02.2020, 08:22
Mulțumesc frumos, Diana!
la 17.02.2020, 08:52

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking