Ingrediente
- 1 chifla cu morcovi (de la Kaufland)
- Branzica calcica pentru copii
- Capsuni
- 1 lingura seminte de rodie
- 1 praf mic de sare
- 1-2 frunze de busuioc mov
- 2-3 linguri ulei de buna calitate(eu am folosit ulei de dovleac)
- Cascaval
- Pentru milkshake:
- 5-6 capsuni
- 2 linguri seminte de rodie
- 1 lingurita miere cu aroma de cuisoare
- ½ banana
- 50 ml chefir
- 150 ml lapte
Mod de preparare
Taiem chifla in doua pe lungime. O punem in prajitor si o prajim pentru 3-4 minute. Stropim feliile cu putin ulei de dovleac. Luam 4-5 capsuni, le indepartam coditele si le taiem cuburi. Le punem intr-un castronel, adaugam putin ulei de dovleac si un praf de sare. Amestecam si le lasam 5 minute sa-si lase aromele.
Pentru bruschete: puneti pe o felie de chifla cubuletele de capsuni si semintele de rodie.
Pe o scobitoare puneti alternand bucati de branzica cu capsuni. Asezatile pe feliile de chifla prajita.
Puneti feliile de chifla pe o farfurie, alaturi mai adaugati capsuni, bucatele de branzica si feliute de cascaval.
Pentru milkshake: se aleg capsuni cat mai coapte, se pun in blender. Se adauga restul ingredientelor si se mixeaza totul timp de 1 minut. Bautura este gata. Simplu si rapid!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|