Ingrediente
- 500 gr iaurt de casa
- 3-4 lg miere cu ghimbir ras
- 1-2 banane
- fructe de padure (antioxidanti multi)
- capsuni
- miez de nuca
- sirop artar
- 1 lg cacao
- scortisoara
Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu mierea cu ghimbir. 1/3 din el se amesteca cu putina cacao sau pudra de roscove.
Bananele se feliaza, capsunile se spala si se taie felii.
Se folosesc borcanele mici care se umplu cu iaurt, fructe, se alterneaza straturi dupa bunul gust.
Se garnisesc cu sirop de artar si nuci si eventual un praf de scortisoara, sau se garnisesc cu fructe proaspete.
Un borcanel, un singur borcanel aduce zambetul pe fata oricarui pitic mofturos sau oricarui adult pus pe fuga spre servici.
Simplu, de casa, gustos si plin de culoare, atribute care asigura succesul in orice preparat culinar!
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu iaurt de casa si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|