Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc
Postat de Ksenya in Oaie 11 Apr 2018 | 13070 vizualizari
Anul acesta de Paste, am tinut mortis sa fac carnea de miel dupa retetele grecesti.
Asa ca aviz iubitorilor bucatariei elene.
Bunatati de Paste
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 11.04.2018, 19:54
Ce bunătate! Și eu care nu am mâncat miel anul acesta...
la 11.04.2018, 20:00
Foarte bine arata in farfurie!
la 11.04.2018, 20:26
la 11.04.2018, 21:06
Chiar daca nu mananc, nu pot sa nu remarc ce aspect fain are!
la 11.04.2018, 22:43
Imi ploua in gura! Arata minunat!
la 11.04.2018, 22:47
Arata super!
la 11.04.2018, 23:32
O bunatate iese carnea (si nu numai de miel) pregatita asa! Mai ales la friptura de miel (nu prea tanar si cu miros mai pregnant) noi mai adaugam si 1 - 2 bete de scortisoara, ceva cuisoare si boabe de enibahar in sos. Garnitura favorita este "kritharaki" (paste fainoase mici in forma de bob de orz), dar si painea alba inmuiata in sosul acela dulceag-acrisor si atat de aromat este delicioasa. ptr postare!
la 12.04.2018, 06:17
Arată grozav!
la 12.04.2018, 07:40
Ce bun trebuie sa fi fost!
la 12.04.2018, 18:51
Faina reteta
la 13.04.2018, 07:18
Deja ma si gandesc ce gust bun ar avea daca as inmuia niste paine proaspata, in sosul acela savuros...
la 13.04.2018, 12:48
Imi pare bine ca v-a placut. Multumesc de atentie
la 13.04.2018, 17:39
Bun!
COMENTEAZA