Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor

Postat de mihaelar63 in Oaie
7 Apr 2015 | 5374 vizualizari

O bunatate cu arome acest miel . Nu pot sa spun ce a dus la un rezultat atat de bun . In mod sigur folosirea otetului de afine si merisoare aromatizat cu ierburi[ maghiran si oregano ] a avut un rol decisiv .Am procedat la o marinare uscata a mielului timp de 4 ore .

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 07.04.2015, 16:39
Simona sa nu-mi spui ca inca n-ai mancat anul acesta . nu-mi vine sa cred
la 07.04.2015, 16:47
Mirela aromele sunt subtile de la otet care se evapora
la 07.04.2015, 17:41
Eram sigur ca Motan apreciaza asa ceva
la 07.04.2015, 18:34
asta merge la favorite pe cand vine mielutul meu
la 07.04.2015, 18:44
Ce reteta faina pentru prepararea mielului!
la 07.04.2015, 18:56
Da Mihaela, eu le fac (oteturile). Le folosesc la salate proaspete, la preparatele cu praz, la acritul ciorbelor (sotul), dar si pe preparate din peste si pui.
Sursa mea de inspiratie http://povesticulinare.blogspot.ro/search?q=otet
la 07.04.2015, 19:15
Multumesc Ela
la 07.04.2015, 19:16
Meri sunt sigura ca vei pune amprenta personala
la 07.04.2015, 19:17
Anca este o reteta simpla dar deosebit de savuroasa
la 07.04.2015, 20:43
la 07.04.2015, 21:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking