Miel umplut

Postat de diaconta in Oaie
15 Apr 2012 | 20582 vizualizari

Este nelipsit de pe masa noastră în ziua de Paste.Face parte din tradiţie,tradiţii pe care ma bucur că reuşim să le păstrăm.Cred că este preparatul care încununează orice masa cu ocazia Sarbătorilor Pascale.Pentru cei care nu agreează carnea de miel,pot alege varianta drobului.Noi am facut şi drob pentru că umplutura a fost prea multă.Nici eu nu manânc carnea de miel în altă variantă,dar îmi place umplutura pregătită astfel.Merge foarte bine acompaniată de un sos de hrean,ardei iuţi muraţi ori ceapa verde.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 15.04.2012, 23:00
Iri_Love,doar il pregatim o data pe an,chiar merita
la 16.04.2012, 00:59
Arata foarte bine cred ca vin eu maine la "udat"(stropit).

Esti tare harnicuta
la 16.04.2012, 05:59
vai ce bun este dau o fuga pana la tine
la 16.04.2012, 08:59
mmmmmmmmmmmmm super tare
la 16.04.2012, 09:34
Miuta,hai
la 16.04.2012, 11:10
minunaaattt!
la 17.04.2012, 10:53
bun rau de tot
la 17.04.2012, 13:06
Deyu
Diana
la 22.04.2012, 13:44
Vai, mamiii!!!
la 21.07.2012, 22:12

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking