Milch schnitte sau "felii cu lapte"

Postat de gaby_d in Prajituri
25 Iun 2010 | 72348 vizualizari

La reteta asta as putea scrie la sursa: "de pe net":))) ca am vazut-o pe multe bloguri, nu stiu exact cui apartine. Ce-i clar e: ca nu-mi arog nimic :))))

Inapoi la reteta

Comentarii (65)

la 27.06.2010, 22:48
Nu am cuvinte ,arata atat de bine ca vorba cuiva,imi vine sa bag mana in monitor si sa iau si eu o bucatica!
la 27.06.2010, 23:07
dragos),zapacitule. si tie la fel.
la 28.06.2010, 13:34
aurora, multumesc
la 28.06.2010, 14:41
yammy!
la 29.06.2010, 21:55
Imi poti spune te rog cate grame are un plic de gelatina?
Eu am plicuri de 10 grame.
Cand spui " smantana" ( la crema fara lapte condensat) te referi la frisca lichida sau la clasica smantana acra ?
Multumesc anticipat pt lamuriri.
la 29.06.2010, 22:25
Vin si eu la spartul targului!! mai este si pentru mine un pic? Arata bestial
la 29.06.2010, 22:52
Vik, eu folosesc gelatina de la Dr.Oetker care are 10.g.Cand scriu "smantana", nu ma refer in niciun caz la frisca lichida ci la smantana obisnuita(nu indulcita). Nu stiu daca la oras sau unde locuiesti tu ai posibilitatea sa cumperi exact cat ai nevoie sau e la galetuse respectiv cutii preambalate,( genul asta : http://www.casadecomenzi.com.ro/images/covalact%20smantana%2015.jpg ), dar cred ca merge si aia gen "LaDorna"sau ce firma gasesti. Spor si astept impresii. ps.chiar zilele astea am gasit pe un site croat o alta reteta a acestei prajituri si la crema era scris "smantana", nu lapte condesat.
la 29.06.2010, 22:54
bianca, cat de curand o voi face iar si te trec prima
la 30.06.2010, 13:51
Multumesc mult pentru lamuriri, sper sa am timp sa o incerc in weekend.
As fi vrut si aseara sa te intreb, insa am considerat ca lamuririle pe rand le inteleg mai bine- despre blat.
Cantitatile pe care tu le-ai scris sunt pentru un blat?
Care trebuie copt in doua randuri?
Sau, coc un blat din cantitatea data si pentru al doilea mai fac unul?
Scuza-ma... dar n-as vrea sa ma apuc sa fac ceva ce imi pare a fi extrem de delicios, sa gresesc pentru ca nu intelg si apoi sa fiu dezamagita.
la 30.06.2010, 14:50
Cantitatile astea le poti folosi pentru un blat daca folosesti tava mare, tava pe care o primesti odata cu aragazul (daca vrei sa faci in aceasta, dublezi cantitatile si coci doua blaturi cu cate 4 oua), sau pentru doua blaturi daca faci in tava mica. Prima data am folosit aceasta cantitate pentru doua blaturi in tava mare si primul blat a fost perfect dar al doilea prea subtirelsi implicit mai crocant asa ca e de preferat cum am specificat
la 08.06.2013, 09:13
uau! o reteta de reteta
la 08.06.2013, 10:12
eu asta as face azi.
bine...pana la bucatarie e drum mult si am timp sa ma razgandesc))
la 12.06.2013, 18:35
la 27.08.2013, 14:50
tre sa ii fac si eu teroristului! ce bine arata
la 27.08.2013, 16:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking