Milkshake cu zmeura, capsuni si inghetata

Postat de rocsi_1612 in Bauturi
25 Apr 2013 | 7211 vizualizari
Milkshake cu zmeura, capsuni si inghetata

Nu mai bausem pana acum milkshake pentru ca nu prea ma incanta combinatia de lapte cu fructe. Insa am ales fructele care imi plac cel mai mult si am zis sa incerc. A iesit delicios si spre surprinderea mea chiar mi-a placut mult!!!

Ingrediente

  • 7-8 capsuni mari proaspete
  • 2 linguri zmeura congelata
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingura inghetata de vanilie
  • lapte rece (cam jumatate de pahar, cel ce il vom folosi pentru prezentare)
  • 2 lingurite inghetata mixta vanilie-ciocolata
  • frunza de menta decor

Mod de preparare

Spalam capsunile si le indepartam coditele.
Intr-un blender punem zmeura congelata, capsunile taiate, mierea, zeama de lamaie, inghetata de vanilie si le mixam in blender pana obtinem un piure spumos.

Turnam cate putin lapte pana milkshake-ul devine cremos.
Il turnam intr-un pahar, deasupra punem inghetata mixta, decoram cu o zmeura si o frunza proaspata de menta.
Acum sa il savuram pentru ca este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Milkshake cu zmeura, capsuni si inghetata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Socata

Postat de mirela0911

Socata

Pentru aceasta cantitate este nevoie de un borcan de 10 litri. Daca nu aveti borcan asa mare, se poate folosi o oala de 10 litri (cum e si cazul meu).  Intr-o oala mai mica se pune pe foc...

Citeste continuarea

Lichior de gutui sau gutuiata

Postat de AdrianUdrea

Lichior de gutui sau gutuiata

Alegem gutuile cele mai coapte pentru a se macera mai rapid. Le spalam bine cu buretele  de bucatarie, cu partea abraziva pentru a le indeparta tot puful. Apoi taiem gutuile in sferturi, le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2013, 22:53
vreau si euuu...arata super!!!
la 25.04.2013, 22:58
la 25.04.2013, 23:00
la 25.04.2013, 23:02
la 25.04.2013, 23:02

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking