Milkshake de piersici si banane

Postat de vasimur in Bauturi
22 Iun 2018 | 3681 vizualizari
Milkshake de piersici si banane

Piersicile sunt niște fructe gustoase și zemoase ce conțin o mulțime de vitamine și minerale care ajută la menținerea echilibrului nervos, energizează și hidratează organismul, întăresc imunitatea, reglează funcțiile hepatice și intestinale. Ele aduc nenumarate beneficii pentru sănătate, fiind considerate "fructele longevității". Sunt pline de nutrienți și antioxidanți care ajută în lupta contra obezității, a cancerului sau a răcelilor și infecțiilor. Acest milkshake este foarte energizant și parfumat. Trebuie însă să-l serviți imediat după ce l-ați făcut! Eventual puteți să țineți fructele 1-2 ore la frigider sau cel mult 1/2 oră în congelator, înainte de a-l pregătit, dacă vreți să vă și răcorească nu doar să vă vitaminizeze și să vă dea și multă energie. Este o băutură ideală, în orice moment al zilei! Ce beneficii aduce organismului această combinație de fructe?  * Piersicile sunt bogate în beta caroten care ajută să îți menții vederea sănătoasă, vitamina B cu efecte asemnătoare serotoninei, numită și "hormonul fericirii", fibre, vitamina C,  compuși fenolici și carotenoizi, ce te ajută să lupți împotriva diferitelor tipuri de cancer, cum ar fi cel de sân, de plămâni sau de colon. * Bananele combat retenția apei în organism, protejează sănătatea oaselor, scad tensiunea arterială, reglează tranzitul intestinal și luptă împotriva cancerului. Sunt bogate în vitamine din complexul B, vitamina A, C, magneziu și potasiu. * Laptele conține nouă nutrienți esențiali: calciu, proteine, potasiu, fosfor, vitamina D, vitamina B12, vitamina A, riboflavine, niacina.

Ingrediente

  • 1 banană
  • 2 piersici
  • 1 pahar cu lapte dulce
  • 1 linguriță miere de albine (opțional)

Mod de preparare

Decojim banana și o tăiem bucățele, nu prea mari. Îndepărtăm sâmburele și coaja piersicilor și le tăiem tot bucățele mai mici. Fructele astfel pregătite, le punem în congelator, cel mult 15 minute, dacă nu cumva sunt deja reci, din frigider. Nu am dorit ca să înghețe fructele pentru ca să nu-și schimbe culoarea!

Mixăm fructele (banana și piersicile) împreună până ce conținutul devine cremos. În acest moment adăugăm laptele și mixăm foarte puțin. Dacă îl dorim mai dulce, putem să adăugăm și o linguriță cu miere de albine atunci când mixăm fructele, însă niciodată zahăr. Turnăm conținutul într-un pahar și punem eventual și un cub de gheață.

Vă recomand să-l beți cât încă este rece! Sănătate la pahar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Milkshake de piersici si banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Milkshake

Postat de gaby_d

Milkshake

Depinde de ce fructe aveti in casa .Se pot face si cu un singur fruct, vanilie si lapte sau cu inghetata.Nu e exclusa nici ciocolata sau cafeaua :P. Eu mai pun kiwi,mere,pere,capsuni....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2018, 15:42
la 23.06.2018, 15:53
la 23.06.2018, 15:54
Îmmmmm, de ăsta am nevoie chiar acum... ... 🍌🍑🥛
la 23.06.2018, 17:53
Și la mine unul, te rog!
la 23.06.2018, 18:32
Merișor, acuma vine!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking