Mille feuille de piure de dovleac si rata "confiată"

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
23 Ian 2016 | 2770 vizualizari

Va propun o reteta de sarbatoare delicioasa si usor de facut.... Pulpele de rata "confiate", sunt o delicatesa din bucataria franceza. Carnea este gatita cel putin 2 ore, in grasime fierbinte de rata. Apoi este acoperita cu grasime de rata si conservata in borcane . Aproximativ in acelasi mod ca si la confit de rata se procedeaza si cu carnea de porc, de iepure etc, adica se gatesc foarte lent in grasime apoi se depoziteaza la rece pentru cateva luni bune. Carnea devine astfel foarte frageda si suculenta.  (sursa: Wikipedia)

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 23.01.2016, 15:24
vin la masa
la 23.01.2016, 15:26
super!
la 23.01.2016, 15:26
la 23.01.2016, 15:43
arata super! -:bd
la 23.01.2016, 16:21
Super bun!!!
la 23.01.2016, 16:33
la 23.01.2016, 17:23
la 23.01.2016, 18:32
la 23.01.2016, 19:20
Ce bine arata!
la 23.01.2016, 19:54
Super!
la 23.01.2016, 20:31
Super!
la 23.01.2016, 20:59
Bun bun!
la 25.01.2016, 08:49
Ce prezentare frumoasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking