Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
9 Apr 2016 | 3143 vizualizari
Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli

Baghetele umplute sunt foarte practice pentru pachetelul de la serviciu. Le-am facut cu diferite umpluturi si toate au fost foarte bune. De data aceasta vedeta este broccoli.

Ingrediente

  • 2 mini baghete
  • o jumatate piept de pui
  • 6-7 masline
  • 100 g cascaval
  • 200 g broccoli
  • 3 oua
  • 3 rosii cherry

Mod de preparare

Fierbem cateva minute broccoli,apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii mai lungi si subtiri.Prajim pieptul in putin unt.

Batem ouale cu putina sare si le amestecam cu cascavalul ras.

Decupam partea superioara a mini baghetelor si scoatem tot miezul, apoi le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Asezam in fiecare bagheta bucatile de piept de pui, apoi buchetele de broccoli, felii de masline si amestecul de oua si cascaval.Peste amestecul de oua asezam alternativ bucatele de rosii si masline si mai presaram putin cascaval.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 20-25 de minute .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi frantuzesti

Postat de rocsi_1612

Cartofi frantuzesti

Spalam cartofii, ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii fierbem cam 25 de minute.  Cand sunt gata, ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece, ii scurgem iarasi si ii lasam sa se...

Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam cus-cusul si il lasam sa fiarba pana cand isi mareste volumul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2016, 00:24
Imi plac, sunt gustoase!
la 09.04.2016, 08:50
la 09.04.2016, 08:56
la 09.04.2016, 09:53
Bune!
la 09.04.2016, 10:06

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking