Mini checuri din carne cu mozzarella

Postat de rocsi_1612 in Porc
20 Feb 2018 | 2558 vizualizari
Mini checuri din carne cu mozzarella

Aceste mini checuri se fac repede, repede si la fel de repede dispar de pe farfurie! Dar ne-au placut mult si pregatesc astfel de retete pentru ca sunt asa faine de luat la pachet si de multe ori urmaresc asta. Ca sa nu mai spun cat de grozave sunt si pentru un platou cu aperitive. Poate le incercati si voi!

Ingrediente

  • 650 gr carne tocata ( vita cu porc)
  • 1 ou
  • 1 ceapa verde
  • 3 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piperboia dulce
  • 1 lingurita rasa praf de usturoi
  • 150 gr mozzarella
  • rosii cherry (eu am folosit congelate)
  • 1-2 linguri ulei

Mod de preparare

Ceapa verde curatata, o taiati rondele. Patrunjelul verde il tocati marunt. Intr-un bol amestecati carnea tocata, cu ceapa verde si patrunjelul. Adaugati oul, apoi presarati sare, piper, boia dulce si praful de usturoi. Amestecati bine. Mozzarella o taiati in 6 felii grosute. Ungeti 6 ramekine cu putin ulei. Puneti cate putin din amestecul de carne in vase, apoi asezati cate o felie de mozzarella. Puneti iar amestec din carne in toate vasele, pana o terminati pe toata. Deasupra asezati cate o rosie cherry. Asezati vasele intr-o tava, le introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade. Lasati mini checurile pana se rumenesc, dar sa fie bine facute. Cand sunt gata, le scoateti din cuptor, le lasati sa se racoreasca 5 minute, apoi puteti servi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini checuri din carne cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmalute traditionale moldovenesti

Postat de momo121

Sarmalute traditionale moldovenesti

Pentru inceput punem carnea tocata intr-un lighean. Ceapa o curatam, o spalam si o taiem cat mai marunt, apoi o punem peste carne.  Orezul il spalam in apa rece de 2-3 ori si il punem...

Citeste continuarea

Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot

Postat de mihaelar63

Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot

 Ciolanul de porc, proaspat, bine spalat, se sareaza, apoi se pune in vasul ceramic Crock Pot.  Ceapa, rosiile si usturoiul se feliaza si se distribuie peste ciolan....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2018, 20:10
bune bune
la 20.02.2018, 20:15
Foarte aspectuos!
la 20.02.2018, 20:15
Ce dragute sunt sigur sunt si gustoase
la 20.02.2018, 20:16
Mmm...sigur sunt delicioase!
la 20.02.2018, 20:22
Foarte faine!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking