Mini croissante cu gem

Postat de ancutsa in Dulciuri
22 Feb 2017 | 2708 vizualizari

Mini croissante cu aluat de casa si umplute cu gem de caise sau gem de zmeura. Dupa ce am experimentat mai multe aluaturi, am observat ca laptele usuca, asa ca l-am inlocuit cu smantana. De asemenea, am constatat ca este important ca untul sa fie mereu rece, asa ca trebuie sa nu uitam sa-l dam si pe el la frigider odata cu aluatul. Desigur ca mai trebuie imbunatatit pana la a ajunge la adevaratul foietaj frantuzesc, insa pana atunci puteti testa si varianta mea. Mini croissantele au fost delicioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 22.02.2017, 15:57
la 22.02.2017, 16:17
la 22.02.2017, 16:21
delicioase!
la 22.02.2017, 18:01
Chiar as manca niste cornuri!
la 22.02.2017, 19:13
imi plac!
la 22.02.2017, 20:36
Servesc de la tine croissante asa delicioase, ca eu tare nu ma incumet sa fac foietaj in casa!
la 22.02.2017, 21:06
la 22.02.2017, 21:56
Va multumesc frumos pentru aprecieri! :">
la 22.02.2017, 22:05
la 23.02.2017, 09:14
wow ce faine sunt
la 23.02.2017, 10:38
Kytz,

Multumesc mult, Anca!
la 23.02.2017, 11:10
Delicioase!
la 23.02.2017, 14:06
Mirela, multumesc frumos!
la 24.02.2017, 22:43
Foarte bune!
la 23.10.2017, 10:57
Multumesc mult, Mihaela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking