Mini lipii umplute

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
12 Mar 2015 | 9454 vizualizari
Mini lipii umplute

Simona este de vina pentru aceste bunatati. Foarte bune au fost!

Ingrediente

  • 4 mini lipii
  • 2 oua
  • 100g branza de burduf
  • 100g cascaval
  • 50g bacon cubulete
  • 2 fire ceapa
  • 1 ardei capia mic
  • 2 linguri smantana
  • piper
  • sare (daca este cazul)

Mod de preparare

Se taie la mini lipii cate un capac si se scoate din miez.

Ouale se bat ca pentru omleta cu piper.

Se pune branza de burduf si se amesteca bine.

Ceapa se curata si se taie rondele, ardeiul se curata si se taie fasiute.

Cascavalul se rade.

Se pune peste oua cascavalul, baconul, ceapa, ardeiul si smantana si se amesteca.

Se umplu minu lipiile cu compozitia si deasupra se mai presara cascaval ras.

Se pune intr-o tava si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc putin deasupra.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini lipii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

Postat de AlexTeacher

Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele; Rasuceste-le si asaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie...

Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu branzeturi si ou la cuptor

Postat de Valclaudia

Budinca de cartofi cu branzeturi si ou la cuptor

Jumatate din cartofi ii spalam cu un burete curat sub jet de apa rece si ii punem la fiert in coaja. Cealata jumatate din cantitatea de cartofi se curata de coaja, se taie betigase (pai) si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2015, 13:49
Ce bunatate ai facut! Mai ai?
la 12.03.2015, 13:51
Ce bine arata
la 12.03.2015, 13:53
mmm ce rasfat bun si rapid!
la 12.03.2015, 14:01
Arata super bine! pentru idee si combinatie!
la 12.03.2015, 14:16
hmmmmmmmmmmm ce bune sunt

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking