Ingrediente
- 400 g aluat foietaj
- 200 g branza sarata
- 1 ou
- 1 galbenus de ou
- 1 lingura de apa/lapte
- susan
Mod de preparare
Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul.
Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi il ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte.
Umplutura de branza o asezam pe marginea dreptunghiurilor, sa fie uniforma, apoi rulam usor pana obtinem un rulou.
Asezam rulourile obtinute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem din nou pe fiecare cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte, iar cu un cutit bine ascutit le crestam pe jumatate pentru a se coace uniform si pe interior. Presaram deasupra susan si le bagam la cuptor pentru 40-45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|