Mini pavlova cu crema de lamaie si mure

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
12 Mai 2016 | 2910 vizualizari

Nu stiu cum a fost prima voastra experienta cu pavlova, cei care ati incercat aceasta bezea, dar pentru mine a fost un fiasco total. Vroiam eu intr-o buna zi, sa fac un fe de tort, iar blatul de deasupra sa fie de pavlova. Foarte increzatoare ma apuc de treaba, totul merge perfect. Cand scot bezeaua de la copt, ce sa vezi, se lalaise mult si bine...Pfffff, la gunoi. Nu ma dau batuta si trec la tura a doua de blat. Procedez la fel, ma uit la ea dupa ce s-a copt si zic bingooo. Dupa ce s-a racit, cand ma uit la ea se lasese si cum am pus mana pe ea, se facuse ferfenita. Pac la gunoi si asta. Gata, imi zic eu, nu e de mine! Zilele astea scot niste albusuri de la congelator. Hmm, gandul imi zboara iar la pavlova, ca parca nu as vrea sa ma dau batuta asa repede. Ma apuc iar de treaba si m-am gandit sa fac varianta mini. Ei da, astea au iesit, doar ca trebuia sa le fac putin mai micute si mai aspectoase, dar m-am bucurat ca rezultatul a fost cel mult asteptat. Imediat am pregatit si o crema cu lamaie, putina menta maruntia in ea si daaaa, deliciul este gata. Este un desert minunat, nu spun nu, dar nefiind fana bezea, nu l-as pregati foarte des, recunosc. Pentru iubitorii de bezea, acest desert este absolut perfect!

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 13.05.2016, 21:28
Simona, este buna asa in combinatie cu crema si fructe, dar nu as manca des, o spun sincer!
la 13.05.2016, 21:28
Multumesc mult Catalina
la 13.05.2016, 21:28
Joly, multumesc
la 13.05.2016, 21:29
Multumesc Mirela
la 13.05.2016, 21:30
Andrutza, eu iti propun sa incerci prima data varianta mini. E doar parerea mea
la 13.05.2016, 21:31
Multumesc Mihaela
la 13.05.2016, 21:31
Anca, multumesc mult
la 13.05.2016, 21:32
Marcela nu este deloc greu, chestia este sa iese cum trebuie
la 07.06.2016, 19:34

Am o intrebare pentru tine: ai spus ca dupa ce este gata se lasa in cuptor sa se raceasca, dar daca am mai multe tavi ce pot face?
la 07.06.2016, 20:31
Ancutsa, in primul rand cred ca trebuie sa le coci pe rand, dar nu stiu ce poti face cu bezeaua cat timp se coace si se raceste prima tura. Cred ca trebuie sa bati si bezeaua pe rand. Concret nu stiu ce sa iti zic, ca nu am incercat ceea ce ma intrebi tu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking