Ingrediente
250 g faina
- 150 ml lapte
- 1 plic drojdie
- 1 lingura de zahar
- 30 g unt
Pentru topping:
- ketchup
- salam victoria
- jambon
- cascaval
Mod de preparare
Intr-un bol punem drojdia cu putin lapte caldut si putina faina, amesetecam maiaua si lasam sa creasca.
Punem intr-un castron faina, maiaua, untul, zaharul si treptat lapte caldut, framantand cateva minute. Se lasa 30min-1 ora la crescut.
Se intinde aluatul pe masa de lucru presarand faina, iar cu un pahar formam cercuri.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam cercuriile,le ungem cu ketchup, punem bucati mici de jambon si salam victoria.
Se da la cuptor pentru 10 minute, se scot si se presara cascaval ras pe fiecare bucata si se mai lasa la cuptor 5-10 minute.
Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (52)
|