Ingrediente
- Ingrediente aluat:
- 220 g faina
- 1 lingura de untura
- 50 ml apa calduta
- sare
Ingrediente umplutura:
- spanac
- 2 linguri de bulion
- 2 linguri de pasta de ardei sau ardei proaspat taiat marunt
- 3 -4 felii de branza de vaca
- sare
Mod de preparare
Intai pregatim aluatul: punem faina, untura, un praf de sare si apa calduta intr-un bol si framantam. Aluatul trebuie sa fie nelipicios, daca este nevoie mai adaugati un praf de faina.
Punem o cratita cu apa la fiert si cand da in cateva clocote se ia de pe foc si se adauga spanacul curatat de nervura. Se lasa 5-6 minute la oparit, dupa care se scoate, se toaca marunt si se stoarce bine de apa.
Aluatul il intindem cu facaletul cat mai subtire si taiem cercuri cu gura unui pahar mai mare.
Punem fiecare cerc in tava, ungem cu bulion, punem spanac, presaram pasta de ardei si cubulete mici de branza pe fiecare pizzetta. Presaram un praf de sare.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizzete cu spanac si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|