Ingrediente
- 3 oua
- 3 linguri de zahar pudra
- 3 linguri de faina
- un praf de sare
- 1 lingura de ulei
- o lingurita de praf de copt
- esenta de vanilie
- gem de capsuni
- 100 g.ciocolata amaruie
- 30 g. unt
- 30 g. frisca lichida
- 100 ml. apa
- 1 lingura zahar
- 2 linguri de coniac
Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu praful de sare, apoi adaugam zaharul si mixam. Adaugam galbenusurile frecate cu lingura de ulei si esenta de vanilie. Amestecam bine cu o spatula si adaugam faina amestecata cu praful de copt si incorporam bine. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o coacem in cuptorul incins timp de 15-20 minunte, la foc mediu.
Cand este coapta o insiropam un pic cu un sirop format din apa, zahar si coniac. Impartim foaia de rulada in 6 parti egale si umplem cu dulceata de capsuni, rulam si asezam mini ruladele pe un platou.
Le decoram cu ciocolata, pe care am topit-o intr-o craticioara cu frisca si untul.
Mai radem un pic de ciocolata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini rulade" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|