Ingrediente
- 8 foi de brick
- 500 g cartofi
- 3 cepe verzi tocate mărunt
- 1/2 ardei gras roșu tăiat în cuburi mici
- 1 conserva de ton natur (140 g scurs)
- 40 g ricotta
- 2 linguri de cascaval rasă
- 2 linguri faina
- 1 lingura ulei
- sare , piper , boia de ardei
Mod de preparare
Spalati si fierbeti cartofii întregi in apa cu sare .
Prajiti ceapa verde într-un pic de ulei impreuna cu cubuletele de ardei.
Se curata cartofii , se taie în cuburi și se pun în bolul robotului.
Se adaugă tonul scurs, ricotta , ceapa cu ardeiul rosu, brânza rasă și făina.
Se amestecă împreună câteva minute.
Condimentam.
Se taie foaia de brick în patru .
Puneti un pic de umplutura la fiecare extremitate.
Împăturiţi foile în triunghiuri, apăsând marginile cu degetele umede.
Se coace 15 minute la 200 ° C într-un cuptor preîncălzit .
Pofta Buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|