Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

Postat de oanapl in Curcan
15 Oct 2021 | 3853 vizualizari
Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

Pentru această rețetă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de-a Dianei, de la Savori Urbane. edlicioase și v-o recomand cu drag!

Ingrediente

  • 500g piept de curcan
  • usturoi granulat
  • busuioc uscat
  • pătrunjel uscat
  • boia de ardei dulce afumată
  • sare
  • piper măcinat
  • 200 g fulgi de porumb
  • 50 g pesmet
  • 2 ouă
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Tai pieptul de curcan în fâșii aproximativ egale, lungi și înguste.Pui fâșiile de carne într-un bol, adaugi condimentele și le amesteci bine.
Bați ouăle ușor cu furculița și mărunțești fulgii de porumb cu mâna. Poți să-i bagi într-o pungă de plastic și să-i zdrobești ușor cu un sucitorul.
Pui carnea în oul bătut. Scoți fâșiile din ou una câte una, cu ajutorul unei furculițe, le scurgi ușor și le pui în farfuria cu fulgi de porumb.
Pe o tavă presari pesmetul și așezi bucățelele de carne, după ce le tăvălești prin fulgii de porumb. Deasupra presari, de asemenea, niște pesmet și scuturi un pic tava. Deoarece fulgii de porumb sunt destul de mari rămân locuri în care ei nu se lipesc iar acestea se completează cu pesmet.
Fâșiile de piept de curcan le prăjești în baie de ulei, la foc mediu către mare până se rumenesc pe o parte, apoi pe cealaltă parte. Le scoți pe șervețele absorbante.
Le servești fierbinți, imediat după prăjire alături de garnitura preferată (piure, salată, murături, cartofi prăjiți).

Eu le-am servit cu cartofi pregătiți la friteuza cu aer cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor

Postat de merisor67

Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor

Portionam carnea de curcan astfel incat sa incapa in tava. Curcanul meu a fost micut asa ca a avut loc lejer. Presaram condimentele pe friptura de curcan , o asezam in tava unde punem si...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2021, 22:18
Foarte bune!
la 16.10.2021, 00:41
la 16.10.2021, 09:20
Bunnn!
la 16.10.2021, 10:48
Foarte bune!
la 16.10.2021, 10:50
Ce ne plac!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking