Ingrediente
- 400 g aluat foitaj
- umplutura
- 200 g piept de porc crud afumat
- 50 g cascaval ras
- 50 g parmezan ras
- 50 g mozzarella rasa
- 2 oua
- 20 g rosii uscate
- piper multicolor macinat
- pentru uns
- ulei de masline
Mod de preparare
Aluatul foitaj l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete, apoi l-am impartit in 6 si am imbracat formele de silicon, apoi am intepat mijlocul cu o furculita.
Umplutura : Am taiat in cubulete mai mici pieptul de porc, intr-un castron am ras cascavalul, parmezanul si am adaugat si mozzarella (gata rasa). Am spart 2 oua , am pus si pieptul de porc, am omogenizat, apoi am adaugat si rosiile uscate taiate marunt si am rasnit piper. Am umplut tartele cu amestecul format. Restul de foitaj l-am folosit sa formez un grilaj deasupra tartelor, la ultima nu mi-a mai ajuns sa fac grilaj asa ca am presarat un surplus de mozzarella, am uns grilajul cu ulei de masline.
Am incins cuprorul la 180 grade C si am bagat tartele la cuptor; cand incep sa se rumeneasca, sunt gata. Se servesc atat calde cat si reci, daca mai apuca sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu piept de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|