Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
30 Noi 2016 | 1975 vizualizari
Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere

Ingrediente

  • 4 bucati foi pentru placinta (sau o foaie mare taiata in 4)
  • 1-2 rosii mari, coapte
  • cateva rosii cherry de diferite culori
  • 150 grame branza ricotta
  • coaja de la 1/4 lamaie
  • 1/2 lingurita busuioc proaspat, tocat
  • 1/2 lingurita chives proaspat, tocat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite miere fluida

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Rosiile mari se taie felii, iar cele mici, in jumatati. 

Intr-un bol, se amesteca branza cu sare, piper, verdeturile tocate si coaja de lamaie. 

Se asaza foile de placinte pe o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu mixul de branza ricotta, lasand o margine de 1 cm.

Deasupra, se asaza rosiile, intr-un singur strat. Se presara cu sare si piper si se coc 10-15 minute, in functie de instructiunile de pe ambalaj. 

Se stropesc la final cu miere si se orneaza cu frunzulite de busuioc, optional.

Se pot consuma calde sau la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fritatta cu ceapa verde si cartofi

Postat de CameliaComan

Fritatta cu ceapa verde si cartofi

Eu am fiert cartofii seara pentru ca dimineata nu am timp prea mult.Puteti sa ii fierbeti si dimineata daca aveti timp.Tocam ceapa verde rondele finute.Cei 3 cartofi trebuie taiati in cubulete...

Citeste continuarea

Placinta moteasca

Postat de miremirc

Placinta moteasca

Pregatim aluatul : intr-un bol mic amestecam drojdia cu zaharul, putin lapte si putina faina; amestecam bine si lasam la dospit 10 minute. Separata, intr-un castron cernem faina, facem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2016, 14:37
Ce tarte bune!
la 30.11.2016, 15:07
la 30.11.2016, 15:26
buna
la 30.11.2016, 16:48
Imi place maxim tot ce pregatesti! dar asta cred ca am mai spus-o de vreo 100 de ori )
la 30.11.2016, 20:06

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking