Mini-chec insiropat cu portocale si sofran
Postat de madi_marin in Dulciuri 23 Ian 2017 | 2686 vizualizari
Ca la bucătăraşi acasă
Este o reţetă preluată din revista mea preferata, GoodFood, care din pacate nu mai apare pe piaţa românească. E delicioasă şi foarte potrivită pentru perioada rece, când şi portocalele parcă au aroma la intensitate maximă. Siropul lipicios e nebunie de bun! Încercaţi cu încredere!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 23.01.2017, 19:37
la 23.01.2017, 19:38
O, ce minunatie!
la 23.01.2017, 19:38
Ce deliciu!
la 23.01.2017, 19:39
bun bun
la 23.01.2017, 19:41
Ce ditamai portocala....
la 23.01.2017, 19:44
Delicios si aromat!
la 23.01.2017, 19:57
L-am admirat și pe Facebook
la 23.01.2017, 20:09
Excelent arata.Si imi place si vasul.
la 23.01.2017, 20:18
Multumesc pentru aprecieri ! L-am facut dimineata, l-am pozat tot atunci, dar de gustat...de-abia acum E delicios, parol! Siropul face toata treaba
la 23.01.2017, 20:22
E de vis. Îmi place așa aromat și cu sirop...Și cu iaurt e mortales!
la 23.01.2017, 20:24
foarte fain!
la 23.01.2017, 20:38
yammy
la 23.01.2017, 21:22
foarte reusit
la 23.01.2017, 21:42
Cu siguranta este foarte buna! Si recunosc ca revista era si preferata mea, ii simt lipsa , dar am numere mai vechi din care ma mai inspir uneori.
la 23.01.2017, 22:15
Ce dragut
COMENTEAZA