Mini-cupcake cu crema de unt cu bezea elvetiana si merisoare
Postat de bucataria_cu_mirodenii in Prajituri 16 Sep 2013 | 4467 vizualizari
Tot ce mi-am dorit de la aceste briose este sa intruneasca minim doua conditii esentiale: sa fie aspectuoase dar si sanatoase si asta fara prea multe artificii, coloranti, ingrediente complicat de procurat si in special, realizabile in timp scurt. Si iata ce a rezultat:
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 16.09.2013, 21:58
Ehei, bine ai revenit cu reţete gustoase, Daciana!
la 16.09.2013, 21:58
yumyy
la 16.09.2013, 22:06
Superbe!
la 16.09.2013, 22:07
wow wowwwwwwwwww minunate
la 16.09.2013, 22:09
ce elegante sunt,,,!
la 16.09.2013, 22:11
motzate frumoase ! abia astept sa-mi fac timp sa incerc si eu bezeaua elvetiana
la 16.09.2013, 22:15
Ce frumoase si delicioase
la 16.09.2013, 22:16
Imi plac cu bezea!
la 16.09.2013, 22:30
ce frumusele sunt
la 16.09.2013, 22:33
Superbe!
la 16.09.2013, 23:14
imi plac:
la 17.09.2013, 00:12
vaaaaii ce frumuseti sunt perfecte!
COMENTEAZA