Minipateuri cu carnati

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
28 Mar 2016 | 6713 vizualizari
Minipateuri cu carnati

Tot din cele duse la Benga.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj (800g)
  • 400g carnati de Plescoi
  • 400g carnati semiafumati
  • 2 galbenusuri de ou
  • seminte susan
  • mac

Mod de preparare

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat de pe o zi pe alta in frigider.

Se ia una din foi si se intinde pe blatul de lucru, infainat.

Carnatii trebuie alesi sa fie drepti.

Se taie capetele si se pun transversal pe foaie. Daca este mai scurt se completeaza cu o alta bucata.

Se ruleaza foaia peste carnat in asa fel incat sa se suprapuna circa 1 centimetru.

Se taie foaia transversal dupa carnat.

Se unge cu galbenus partea care urmeaza sa se suprapuna, se suprapune si se apasa bine sa se lipeasca.

Se taie sulul format in bucati de 1,5-2 centimetri. Prima taietura se face in locul unde am inadit carnatii.

Se pun toate bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt la distanta una de alta.

Se ung cu galbenus si se presara jumatate cu susan si jumatate cu mac.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se scot si se lasa la racit.

Sunt foarte bune ca aperitiv.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pogaci cu jumari

Postat de andaoana

Pogaci cu jumari

Drojdia o dizolvam in zerul caldut impreuna cu lingura de zahar si o lingura de faina si lasam sa creasca cam 10 minute . Faina cernuta o asezam intr-un bol si adaugam smantana, sare, 2 linguri...

Citeste continuarea

Trigoane cu branza

Postat de gicuta69

Trigoane cu branza

Lasam aluatul la decongelat  de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate. Punem cate o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2016, 14:35
la 28.03.2016, 14:37
la 28.03.2016, 14:53
Super bune!
la 28.03.2016, 14:55
Delicioase. Eu le pregatesc la fiecare revelion de vreo 3-4 ani
la 28.03.2016, 15:00

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking