Mini-rulada cu carne si oua de prepelita
Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri 19 Feb 2016 | 3178 vizualizari
Initial am inceput sa prajesc in ulei chiftelute cu mijloc de ou de prepelita. Repede m-am plictisit de invartit rotocale. Motivul pentru care am schimbat planurile este ca nu mai ne plac extrordinar de mult prajelile.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 19.02.2016, 14:51
chiar de efect ousoarele astea, desi recunosc ca nu am mancat niciodata!
la 19.02.2016, 14:57
Laura , sunt sigura ca micutii tai le-ar aprecia . Eu le folosesc cand am invitati copiii
la 19.02.2016, 14:57
Tabita , multumesc de vizita
la 19.02.2016, 15:03
Tare gustoasa
la 19.02.2016, 15:03
buna buna
la 19.02.2016, 15:05
Bună o fi,să ne spună Deneș!
la 19.02.2016, 15:15
bun bun
la 19.02.2016, 15:49
Buni , intreaba-l la vara . Cert este ca se uita pe Paprika si ,, incearca '' sa -mi dea indicatii privind tehnicile . Eu stiu una si buna ,la serviciu imi este sef , acasa la cratita eu sunt capitan ))
In plus ma bucur ca si-a rafinat gusturile , recunoaste si accepta ingrediente diverse
la 19.02.2016, 16:07
foarte de efect rulada!
la 19.02.2016, 16:38
Multumesc Simo , Precis tegandesti la ceva in stil personal
la 19.02.2016, 17:11
Super si cu oua de prepelita!
la 19.02.2016, 17:35
Îmi place mult!
la 19.02.2016, 18:16
imi place
COMENTEAZA